"La Justicia no existe por la naturaleza, existe por la Ley"

14 de maig 2015

Candidats Socialistes



No és la primera vegada que faig una comparativa entre socialistes (PSC) de Badalona amb els del municipi germà de Sant Adrià i en aquests moments toca novament fer-la.


El PSC de Badalona presenta , altre cop, Jordi Serra Isern, demostrant, un altre cop, les poques ganes que tenen de guanyar les eleccions. Potser s'han acostumat a estar-s'hi tranquils a l'oposició amb un sou que molts badalonins ja voldrien per no fotre res. Però sembla que és el destí d'aquest partit badaloní.

D'altra banda ens trobem amb els nostres veïns socialistes (PSC) al govern des de les primeres eleccions municipals. De l'època de l'anterior alcalde, Sito, poc diré perquè qui coneix la seva trajectòria i la seva empatia amb els ciutadans de Sant Adrià ja coneix qui és aquest personatge entranyable i coneix també com feia les coses i com triava el seu equip de govern. Jo, que fa molts anys que segueixo l'evolució d'aquesta ciutat dono fe

que s'ha fet un gran treball. Veure la ciutat a dia d'avui ho manifesta clarament. No és una ciutat rica, ni els seus ciutadans tampoc. Hi conviu una amalgama de persones amb situacions socials força complexa herència del passat motiu pel qual s'ha hagut de treballar dur per assolir un nivell de benestar compatible amb altres ciutats amb economies més solvents. I encara s'hi està.

Es presenta el PSC amb un equip ja consolidat dirigit per Joan Callau, l'alcalde, hereus tots de Sito Canga. És el seu equip. Res no ha canviat. I això, estic convençut, és bo. Bo per la ciutat i la seva gent.


M'agradaria poder parlar igualment dels de la meva ciutat, però de l'alcaldable Serra no podria dir res de bo, així que no diré res més.

Juan Andújar