"La Justicia no existe por la naturaleza, existe por la Ley"

26 de novembre 2006

Autobus BD0 al Tanatori


Un nou bus de Tusgsal porta des del final de parada a Can Ruti fins al Tanatori.

Ja comentava fa un temps que l’ajuntament en el seu afany de clientelisme i d’oblidar les seves obligacions vers els ciutadans de Badalona va instal•lar el tanatori el mes lluny possible per evitar les crítiques dels veïns del barri on, en primer terme, havia d’haver estat instal•lat.
Millor assegurar-se el vot que fer el que un govern ha de fer: governar i prendre decisions encara que algú no la trobi convenient. El que és important és l’interès general.
En fi, es van subordinar els interessos generals als particulars, en aquest cas d’uns veïns –alguns dels PSC- i de l’equip de govern.
Considero que el tanatori – no la incineradora- havia d’estar al mig de la ciutat, allà on sigui més accessible als ciutadans ja sigui en autobús o metro. Actualment, ubicat a la muntanya els nostres ciutadans han de recórrer al cotxe com millor accés. L’alternativa majoritària consisteix a anar caminant des de l’explanada de Can Ruti fins el tanatori bé pujant unes escales –impossibles per la majoria de les persones grans i no tan grans- o donar una gran passejada pel camí dels cotxes.

Ara davant de “l’error” i de les queixes –l’ajuntament sols funciona empentat per les queixes- ha decidit posar un autobus per fer un recorregut ridícul –es dedica a donar voltes a l’hospital de Canr Ruti.
El que considero a demés greu és la continua agressió al medi natural que aquest govern, amb els eco-socialistes d’IC-EUiA inclòs, incrementen dia a dia en un atac continu a l’escàs tros que ens queda de verd forestal. Heu de saber que el nou autobús recorre un camí, antigament tancat als vehicles per una cadena, per poder accedir al tanatori des de l’explanada de l’Hospital. Ja sols queda instal•lar un hotel per què els usuaris facin bon ús de la muntanya i malbaratar el poc que queda. Però no us preocupeu això també arribarà.
Senyora alcaldessa, què llegarem als nostres fills?

Noticia a Tusgsal:

BD0, UNA NUEVA LÍNEA DEL SERVICIO DE CAN RUTI.

Desde el 9 de octubre una nueva línea de autobuses dará servicio a las personas que han de utilizar alguna de las instalaciones de Can Ruti. Mediante un recorrido circular la nueva línea BD0 unirá cada quince minutos, todos los días de la semana, la plaza donde llegan los autobuses B19, B24, B26, y B27 con el hospital Germans Trias i Pujos, y el instituto Guttmann y el Tanatorio.

La nueva línea forma parte del Sistema Tarifario Integrado, por lo cual los usuarios que hayan llegado con alguna de las otras líneas pueden hacer servir el ticket integrado (todos excepto el billete sencillo) pueden utilizarlo sin tener que pagar un nuevo billete.

Desde ahora, con el recorrido de la nueva línea es mucho más fácil y cómodo desplazarse por el recinto y especialmente llegar al Tanatorio.